Rapporterad saknad

Petra Lindholm

'Reported Missing' vie meidät unenkaltaisten maisemien, näkyjen ja haaveiden halki tunteiden maailmaan. Videon alku on katkeransuloisen surullinen. Se kuvaa menetystä tai ehkä jäähyväisiä. Vähitellen katsoja huomaa olevansa matkalla, joka on niin yleismaailmallinen että yhtäkkiä se on osa meitä kaikkia.

Production Year
2003
Duration
00:10:50
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Rapporterad saknad
English Title
Reported Missing
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Laurent Montaron (Musiikki), Petra Lindholm (Musiikki), Petra Lindholm (Ohjaaja), Petra Lindholm (Tekijä), Simo Brotherus (Esiintyjä), Petra Lindholm (Esiintyjä), Petra Lindholm (Ääni), Laurent Montaron (Ääni)
Press Photos
Petra Lindholm (s. 1973) on kuvataiteilija, joka työskentelee pääasiassa videon, äänen ja valokuvan parissa. Hän on opiskellut Tukholmassa Royal University College of Fine Artsissa vuosina 1996–2001. Videoteoksissaan hän muokkaa kuvan ja äänen välistä läheistä yhteyttä, käyttäen säveltämiään musiikkeja ja omaa ääntään. Yksi hänen kiinnostuksen kohteistaan on muistojen ja ajan kulumisen kuvaileminen. Hänen teoksiaan on esitetty lukuisissa näyttelyissä Suomessa, Pohjoismaissa, Euroopassa ja USAssa.