Transporter

Jukka Silokunnas

Stop motion -animaatio unohdetusta pakettiautosta. Mittariin ei tule enää kilometrejä, vaikka se ei suinkaan ole pysähtynyt.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:01:09
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Transporter
Englanninkielinen nimi

Transporter

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jukka Silokunnas (Kuvaaja), Jukka Silokunnas (Käsikirjoittaja), Jukka Silokunnas (Leikkaaja), Jukka Silokunnas (Ohjaaja), Jukka Silokunnas (Säveltäjä), Jukka Silokunnas (Tekijä), Jukka Silokunnas (Tuottaja), Jukka Silokunnas (Äänisuunnittelu), Jukka Silokunnas (Näyttelijä), Jukka Silokunnas (Rahoittaja)
Pressikuvat
Jukka Silokunnas on mediataiteilija, joka työskentelee videon, animaation ja lisätyn todellisuuden parissa. Tällä hetkellä hän keskittyy pääasiassa katutaideanimaatioihin. Silokunnaksella ei ole muuta työhuonetta kuin kaupunkitila. Hänelle luovuus on tilassa liikkumista ja elämän hengittämistä. Hän etsiikin jatkuvasti uusia tapoja käyttää ympäristöä hyödyksi omassa taiteessaan. Silokunnas on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 2011 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen hän on osallistunut lukusiin merkittäviin näyttelyihin ja festivaaleihin Suomessa ja ulkomailla.