Elinkaara

Jukka Silokunnas

Elinkaara on stop motion -animaatio, jonka lähtökohtana ovat tieteelliset dokumentit maatuvista eläimistä. Taiteilija kuvasi teoksen syntymäkotinsa pihalla; maatuvan auton hän sai lahjaksi isältään 17–vuotiaana.

Tuotantovuosi
2011
Kesto
00:01:20
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Elinkaara
Suomenkielinen nimi

Elinkaara

Englanninkielinen nimi

Passenger

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jukka Silokunnas (Kuvaaja), Jukka Silokunnas (Käsikirjoittaja), Jukka Silokunnas (Leikkaaja), Jukka Silokunnas (Ohjaaja), Jukka Silokunnas (Tekijä), Tampereen ammattikorkeakoulu (Rahoittaja), Jukka Silokunnas (Ääni)
Pressikuvat
Jukka Silokunnas on mediataiteilija, joka työskentelee videon, animaation ja lisätyn todellisuuden parissa. Tällä hetkellä hän keskittyy pääasiassa katutaideanimaatioihin. Silokunnaksella ei ole muuta työhuonetta kuin kaupunkitila. Hänelle luovuus on tilassa liikkumista ja elämän hengittämistä. Hän etsiikin jatkuvasti uusia tapoja käyttää ympäristöä hyödyksi omassa taiteessaan. Silokunnas on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 2011 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen hän on osallistunut lukusiin merkittäviin näyttelyihin ja festivaaleihin Suomessa ja ulkomailla.