Tikkurasia

Gun Holmström

Tulitikkurasiakameralla seuraamme nuorta poikaa, joka oppii olemaan yksin. Kaupungissa ei ole oikeastaan olennaista rakennukset niinkään paljon kun ihmiset.  Henkilökohtainen kaupunkimme koostuu lukemattomien ihmisten henkilökohtaisista elämistä, joista emme näe kuin välähdyksiä kaupunkitilassa.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:03:00
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Tikkurasia
Suomenkielinen nimi

Tikkurasia

Englanninkielinen nimi

Matchbox

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Petra Martinez (Kuvaaja), Gun Holmström (Kuvaaja), Gun Holmström (Käsikirjoittaja), Petra Martinez (Käsikirjoittaja), Gun Holmström (Leikkaaja), Petra Martinez (Leikkaaja), Petra Martinez (Ohjaaja), Gun Holmström (Ohjaaja), Gun Holmström (Tekijä), Petra Martinez (Äänisuunnittelu), Gun Holmström (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Gun Holmström on porvoolainen taiteilija, joka tekee mediataidetta, veistoksia ja maalauksia. Holmström on opiskellut Turun taideakatemiassa 1990–93 ja Göteborgin yliopistossa 2004–06. Hän on monipuolinen taiteilija joka tutkii ristiriitaisten inhimillisten tunteiden ja tilanteiden monisyistä verkkoa ja käsittelee ajankohtaisia sosiaalisia ja moraalisia aiheita. Hänen työskentelynsä keskeisenä elementtinä toimii sosiaalisen kommunikaation inhimillinen luonne. Holmströmin teoksia on esitetty lukuisissa näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla 1990-luvulta lähtien.