Kuusen henkinen elämä

Gun Holmström

Hiilianimaatio jossa on viesti luonnosta. Elämä on virtausta, monimuotoisuutta ja tietoisuutta - ja elämä on pyhää. Ehkä puut eivät ole niin erilaisia kuin ihmiset kuin me yleensä uskomme. Teksti syntyi metsässä lukuisten meditaatioistuntojen aikana.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:08:00
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kuusen henkinen elämä
Suomenkielinen nimi

Kuusen henkinen elämä

Englanninkielinen nimi

The Spiritual Life of a Spruce

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Gun Holmström (Kuvaaja), Gun Holmström (Käsikirjoittaja), Gun Holmström (Leikkaaja), Gun Holmström (Ohjaaja), Gun Holmström (Tekijä), Gun Holmström (Tuottaja), Gun Holmström (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Gun Holmström on porvoolainen taiteilija, joka tekee mediataidetta, veistoksia ja maalauksia. Holmström on opiskellut Turun taideakatemiassa 1990–93 ja Göteborgin yliopistossa 2004–06. Hän on monipuolinen taiteilija joka tutkii ristiriitaisten inhimillisten tunteiden ja tilanteiden monisyistä verkkoa ja käsittelee ajankohtaisia sosiaalisia ja moraalisia aiheita. Hänen työskentelynsä keskeisenä elementtinä toimii sosiaalisen kommunikaation inhimillinen luonne. Holmströmin teoksia on esitetty lukuisissa näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla 1990-luvulta lähtien.