Aura Kanerva Merivuokko

Holmström Gun

Videomuotokuva kertoo sokeasta transhenkilöstä Aurasta, joka on löytänyt tavan ilmaista henkisyyttään muun muassa seksuaalisuuden kautta. Varhaisesta iästä lähtien hän on halunnut kokea todellista rakkautta ja tämä on johtanut vaikeisiin kohtaamisiin ja monimutkaisiin suhteisiin.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:15:07
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Aura Kanerva Merivuokko
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Pekka Niskanen (Kuvaaja), Gun Holmström (Käsikirjoittaja), Gun Holmström (Leikkaaja), Gun Holmström (Ohjaaja), Gun Holmström (Tekijä), Pertti Venetjoki (Äänisuunnittelu), Aura Kelloniemi (Näyttelijä), Stina Krooks stiftelse (Rahoittaja), Tuuli Penttinen-Lampisuo / AVEK (Rahoittaja)
Gun Holmström on porvoolainen taiteilija, joka tekee mediataidetta, veistoksia ja maalauksia. Holmström on opiskellut Turun taideakatemiassa 1990–93 ja Göteborgin yliopistossa 2004–06. Hän on monipuolinen taiteilija joka tutkii ristiriitaisten inhimillisten tunteiden ja tilanteiden monisyistä verkkoa ja käsittelee ajankohtaisia sosiaalisia ja moraalisia aiheita. Hänen työskentelynsä keskeisenä elementtinä toimii sosiaalisen kommunikaation inhimillinen luonne. Holmströmin teoksia on esitetty lukuisissa näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla 1990-luvulta lähtien.