Think double, triple, always, too much, never

Kärkkäinen Arja

Nainen piileskelee peiton alla. Ilmenee, että häntä ympäröivä valkoinen huone ajaa naista takaa. Nainen onnistuu pakenemaan lyhyen juoksun verran, kunnes huone tavoittaa karkurin - vangitakseen tämän tai suojellakseen.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:04:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Think double, triple, always, too much, never
Englanninkielinen nimi

Think double, triple, always, too much, never

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mauri Lähdesmäki (Kuvaaja), Arja Kärkkäinen (Käsikirjoittaja), Arja Kärkkäinen (Leikkaaja), Arja Kärkkäinen (Ohjaaja), Arja Kärkkäinen (Tekijä), Arja Kärkkäinen (Tuottaja), Arja Kärkkäinen (Äänisuunnittelu), Martelet Stephanette (Näyttelijä), Peschrad Gael (Näyttelijä), Elizabeth Dexter (Näyttelijä)
Pressikuvat
Arja Kärkkäinen (s. 1986) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista vaatesuunnittelijaksi sekä kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian kuvanveistosta. Kärkkäinen työskentelee pääasiallisesti liikkuvan kuvan parissa, mutta monialaisuus ja laaja tekniikoiden kirjo on oleellinen osa hänen työskentelyään. Teoksissa toistuvat yhteiskunnalliset teemat kuten osallisuus, yhteiskunnan sisäiset ja ihmisten väliset sanattomat sopimukset. Kärkkäisen töitä on esitetty näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.