Illusory Curtains

Kärkkäinen Arja

Illusory Curtains -videoteoksen henkilöt ovat toimistotyöläisiä. Hektiset työpäivät hiipivät ainoisiin lepohetkiin: öihin, joiden pakollisesta levosta on tullut painajainen. Yöllä ei voi tehdä töitä. Yksi puhuu menneet kokoukset lävitse unissaan ja pahoittelee syvästi, että on alasti näin tärkeäluontoisessa tilaisuudessa. Sanoo hoitavansa kokousmuistion heti aamusta. Odottaa. Ehkä joku lähti, ehkei ketään koskaan ollutkaan. Yö on yksinäinen.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:13:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Illusory Curtains
Englanninkielinen nimi

Illusory Curtains

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Teemu Backman (Kuvaaja), Arja Kärkkäinen (Käsikirjoittaja), Arja Kärkkäinen (Leikkaaja), Arja Kärkkäinen (Ohjaaja), Arja Kärkkäinen (Tekijä), Arja Kärkkäinen (Tuottaja), Tuukka Haapakorpi (Äänisuunnittelu), Sini Hukkanen (Näyttelijä), Arja Kärkkäinen (Näyttelijä), Ida Lindgren (Näyttelijä)
Pressikuvat
Arja Kärkkäinen (s. 1986) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista vaatesuunnittelijaksi sekä kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian kuvanveistosta. Kärkkäinen työskentelee pääasiallisesti liikkuvan kuvan parissa, mutta monialaisuus ja laaja tekniikoiden kirjo on oleellinen osa hänen työskentelyään. Teoksissa toistuvat yhteiskunnalliset teemat kuten osallisuus, yhteiskunnan sisäiset ja ihmisten väliset sanattomat sopimukset. Kärkkäisen töitä on esitetty näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.