Äidin hermot

Kärkkäinen Arja

Äidin hermot on pieni tarina elämään asettumisesta. Se on tarina lapsesta, jonka koti on jättänyt huomiotta. Kun kylmälle käytökselle ei löydy syytä, tarinan poika päättelee olevansa itse syyllinen. Olisi parempi olla olematta kuin olla muiden tiellä.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:15:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Äidin hermot
Suomenkielinen nimi

Äidin hermot

Englanninkielinen nimi

Mother’s Nerves

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Arja Kärkkäinen (Kuvaaja), Arja Kärkkäinen (Käsikirjoittaja), Arja Kärkkäinen (Leikkaaja), Arja Kärkkäinen (Ohjaaja), Tuukka Haapakorpi (Säveltäjä), Arja Kärkkäinen (Tekijä), Kuvataideakatemia (Rahoittaja), Tuukka Haapakorpi (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Arja Kärkkäinen (s. 1986) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista vaatesuunnittelijaksi sekä kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian kuvanveistosta. Kärkkäinen työskentelee pääasiallisesti liikkuvan kuvan parissa, mutta monialaisuus ja laaja tekniikoiden kirjo on oleellinen osa hänen työskentelyään. Teoksissa toistuvat yhteiskunnalliset teemat kuten osallisuus, yhteiskunnan sisäiset ja ihmisten väliset sanattomat sopimukset. Kärkkäisen töitä on esitetty näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla.