The Best Lover

Korkalo Ninni

The Best Lover on lyhytelokuva itsensä rakastamisesta. Se leikittelee rakkauden myyteillä ja tavoitelee itsensä rakastamisen vallankumouksellista voimaa. Feministinen huumori kuplii ja hämmentää, kun tekoäly louhii parhaan rakastajan määritelmää ja galaksien eläköitynyt kuningatar puhuttelee Maan asukkaita. Kuin rakastelukohtauksessa konsanaan kuva tarkentuu auringonlaskuihin ja vesiputouksiin ja siirtää huomion luonnon rakastamiseen. Tärkeintä on vannoa rakkauden vala – luonnollisesti itse itselle.

Tuotantovuosi
2023
Kesto
00:13:17
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
The Best Lover
Englanninkielinen nimi

The Best Lover

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sami Sänpäkkilä (Kuvaaja), Ninni Korkalo (Kuvaaja), Ninni Korkalo (Käsikirjoittaja), Ninni Korkalo (Leikkaaja), Jyri Pirinen (Säveltäjä), Ninni Korkalo (Tekijä), Tuuli Penttinen-Lampisuo / Oy Poike Productio Ab (Tuottaja), Jyri Pirinen (Äänisuunnittelu), Aarne Shhadeh (Näyttelijä), Loise Ondiso Madete (Näyttelijä), Sari Lilliestierna (Näyttelijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja), Alfred Kordelinin säätiö (Rahoittaja)
Pressikuvat

Ninni Korkalo

Syntynyt: 1982

Ninni Korkalo on kuvataiteilija, joka työskentelee liikkuvan kuvan parissa. Hän valmistui Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi 2008 ja Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta Soveltavan kuvataiteen maisteriohjelmasta 2014. Korkalon työ pohjaa ihmisyyteen kohdistuvaan uteliaisuuteen ja taiteen mahdollisuuksiin ehdottaa ja tutkia tapoja olla armollinen itseä ja toista kohtaan. Hänen teoksiaan on nähty kotimaassa, Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Korkalo on Piste Kollektiivin ja Muu ry:n jäsen.