Black, Red, White Diaries (short)

Ninni Korkalo

Toisella hiukset mustat kuin eebenpuu, toisella iho valkea kuin lumi. Videoteos kulttuurien välisistä kokemuksista, sukupuolesta, seksuaalisuudesta, mustasta ja valkoisesta. Kuinka Lumikit voivat uudelleen kirjoittaa ja sekoittaa sekopäisen tarinan? 

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:09:45
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Black, Red, White Diaries (short)
Suomenkielinen nimi

Black, Red, White Diaries (short)

Englanninkielinen nimi

Black, Red, White Diaries (short)

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Ninni Korkalo (Kuvaaja), Ninni Korkalo (Käsikirjoittaja), Panu Johansson (Leikkaaja), Ninni Korkalo (Leikkaaja), Ninni Korkalo (Ohjaaja), Ninni Korkalo (Tekijä), Ninni Korkalo (Tuottaja), Panu Johansson (Äänisuunnittelu), Gaia Rodrigues (Näyttelijä), Ninni Korkalo (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Pressikuvat

Ninni Korkalo

Syntynyt: 1982

Ninni Korkalo on kuvataiteilija, joka työskentelee liikkuvan kuvan parissa. Hän valmistui Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi 2008 ja Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta Soveltavan kuvataiteen maisteriohjelmasta 2014. Korkalon työ pohjaa ihmisyyteen kohdistuvaan uteliaisuuteen ja taiteen mahdollisuuksiin ehdottaa ja tutkia tapoja olla armollinen itseä ja toista kohtaan. Hänen teoksiaan on nähty kotimaassa, Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Korkalo on Piste Kollektiivin ja Muu ry:n jäsen.