Mission Self Love

Ninni Korkalo

Galaksien kuningatar “B” on pelastanut maapallon tulevaisuudessa vain huomatakseen, että sen asukkaan ovat aikeissa tuhota kotiplaneettansa jo ennen sitä. Murteellisella englanninkielellään ”B” toteuttaa intervention pysäyttääkseen ihmisten itseinhon.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:06:10
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Mission Self Love
Suomenkielinen nimi

Mission Self Love

Englanninkielinen nimi

Mission Self Love

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sami Sänpäkkilä (Kuvaaja), Ninni Korkalo (Käsikirjoittaja), Ninni Korkalo (Leikkaaja), Ninni Korkalo (Ohjaaja), Ninni Korkalo (Tekijä), Jyri Pirinen (Äänisuunnittelu), Sari Lilliestierna (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Pressikuvat
Ninni Korkalo on kuvataiteilija, joka työskentelee liikkuvan kuvan parissa. Hän valmistui Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi 2008 ja Taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta Soveltavan kuvataiteen maisteriohjelmasta 2014. Korkalon työ pohjaa ihmisyyteen kohdistuvaan uteliaisuuteen ja taiteen mahdollisuuksiin ehdottaa ja tutkia tapoja olla armollinen itseä ja toista kohtaan. Hänen teoksiaan on nähty kotimaassa, Euroopassa, Afrikassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Korkalo on Piste Kollektiivin ja Muu ry:n jäsen.