Sovitus

Jenni Toikka

Sovitus tutkii liikkuvaa kuvaa ja kertomusta jännitteisenä palapelinä. Aikakerroksen sekoittuvat mestarillisesti, niin että tarina pysyy liikkeellä. Arkkitehtuurin funktionaaliset linjat, punaiseen pukeutunut näyttelijätär ja hänen kaksoisolentonsa luovat keinomaailmoja, jotka asteittain avautuvat eri suuntiin.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:06:30
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Sovitus
Suomenkielinen nimi

Sovitus

Englanninkielinen nimi

Adaptation

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sami Kustila (Kuvaaja), Jenni Toikka (Kuvaaja), Jenni Toikka (Käsikirjoittaja), Jenni Toikka (Ohjaaja), Tauno Marttinen (Säveltäjä), Jenni Toikka (Tekijä), Jenni Toikka (Leikkaaja), Outi Vuoriranta (Näyttelijä), Jenni Toikka (Ääni)
Pressikuvat

Jenni Toikka

Syntynyt: 1983

Kuvataiteilija Jenni Toikka (s. 1983) työskentelee pääasiallisesti liikkuvan kuvan kanssa. Toikka valmistui Kuvataideakatemiasta 2012. Hänellä on ollut useita yksityisnäyttelyitä Helsingissä, muun muassa Sinnessä, Forum Boxissa ja Kluuvin galleriassa. Syksyllä 2019 hänen teoksiaan oli esillä Helsingin taidemuseossa yksityisnäyttelyssä Reel. Toikan teoksia on Saastamoisen säätiön, Espoon Modernin taiteen museon EMMAn ja Nykytaiteen museo Kiasman kokoelmissa.