Small town girl (escape sketches)

Aino Aksenja

Oli kaupunki, kaksi kukkulaa ja joki joka halkoi laakson. Oli pakosuunnitelmia, jotka yksi toisensa jälkeen osoittautuivat toimimattomiksi. Kaupunki on loputon labyrintti, jota rajaa vain toista pääosaa näyttelevä joki. Pääosassa nähdään pikkukaupungin tyttö, joka yrittää tehdä pakenemisesta leikkiä.

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:17:24
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Small town girl (escape sketches)
Englanninkielinen nimi

Small town girl (escape sketches)

 

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aino Aksenja (Kuvaaja), Saara Kanerva Tamminen (Kuvaaja), Aino Aksenja (Käsikirjoittaja), Saara Kanerva Tamminen (Käsikirjoittaja), Saara Kanerva Tamminen (Leikkaaja), Aino Aksenja (Ohjaaja), Johanna Tarkkanen (Säveltäjä), Aino Aksenja (Tekijä), Aino Aksenja (Tuottaja), Aino Aksenja (Leikkaaja), Aino Aksenja (Näyttelijä), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Johanna Tarkkanen (Äänisuunnittelu)

Aino Aksenja

Syntynyt: 1986

aksenja.com

Aino Aksenja (s.1986) on taiteilija, joka etsii pakoreittejä ja koettaa kasvattaa juuria. Elämä ja taide kietoutuvat yhteen teoksissa, jotka ovat paikkasidonnaisia installaatioita, itsekeksittyjä rituaaleja ja tarinoita. Aksenja asuu Helsingissä, ja hänen teoksiaan on esitetty Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Saksassa, Portugalissa, USAssa ja Etelä-Koreassa.