Flowers, Those That Fall

Aksenja Aino

Teoksessa on kolme osaa: Vernal equinox, jossa päähenkilö leikkii lastenleikkiä "Rakastaa, ei rakasta"; Autumnal equinox, jossa hän on luopunut leikistä ja polttaa lyhtykukkia tupakansytyttimellä; sekä Solstice, virtaava kokoelma liikkuvia kuvia, joissa esiintyvät kukat, vesi ja kuolema. Flowers, those that fall on kaksikanavainen videoteos, joka voidaan esittää eri tavoin kahdella näytöllä tai kahtena projisointina rinnakkain.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:10:10
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Flowers, those that fall
Suomenkielinen nimi

Flowers, Those That Fall

Englanninkielinen nimi

Flowers, Those That Fall

Tuotantomaat
Finland, Germany, Estonia, Russia
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aino Aksenja (Kuvaaja), Aino Aksenja (Käsikirjoittaja), Aino Aksenja (Leikkaaja), Aino Aksenja (Ohjaaja), Aino Aksenja (Tekijä), Aino Aksenja (Tuottaja), Aino Aksenja (Näyttelijä), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Johanna Tarkkanen (Säveltäjä), Aino Aksenja (Äänisuunnittelu), Johanna Tarkkanen (Äänisuunnittelu)

Aino Aksenja

Syntynyt: 1986

aksenja.com

Aino Aksenja (s.1986) on taiteilija, joka etsii pakoreittejä ja koettaa kasvattaa juuria. Elämä ja taide kietoutuvat yhteen teoksissa, jotka ovat paikkasidonnaisia installaatioita, itsekeksittyjä rituaaleja ja tarinoita. Aksenja asuu Helsingissä, ja hänen teoksiaan on esitetty Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Saksassa, Portugalissa, USAssa ja Etelä-Koreassa.