Rakas ääliö

Nousiainen Anna-Mari

"Te olette ainoat ihmiset jotka säilytte toisillenne läpi elämän,” sanoi äitini 90-luvun lopulla Kaikki on sidoksissa arkeen, jokapäiväiseen lastenhuoneen hellyyteen ja terroriin. Tässä olemme me, muistomme ovat uniikkeja, mutta kokemus on universaali. Elimme kylki kyljessä lapsuutemme ja nuoruutemme myrskyisimmät hetket. Mitä kaikkea siedämmekään toisiltamme sisaruuden nimissä? Rakas ääliö on performatiivisesti rakennettu tarina kolmen sisaren suhteesta. Elokuvassa kaikki on totta, mutta mikään ei ole aitoa.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:20:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Rakas ääliö
Suomenkielinen nimi

Rakas ääliö

Englanninkielinen nimi

Stupid Sweetheart

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anna-Mari Nousiainen (Kuvaaja), Anna-Mari Nousiainen (Käsikirjoittaja), Anna-Mari Nousiainen (Leikkaaja), Anna-Mari Nousiainen (Ohjaaja), Anna-Mari Nousiainen (Tekijä), Anna-Mari Nousiainen (Äänisuunnittelu), Samuli Ala-Lahti (Äänisuunnittelu), Kiia Misukka (Kääntäjä), Paula Nousiainen (Näyttelijä), Marja Nousiainen (Näyttelijä), Anna-Mari Nousiainen (Näyttelijä), Valtteri Piira (Valomies), Valtteri Piira (Värimäärittely), Samuli Ala-Lahti (Äänimiksaaja)
Pressikuvat
Anna-Mari Nousiainen on musiikkivideoiden kasvattama epäonnistunut elokuvantekijä, keskinkertainen taiteilija, surullinen tuottaja ja tunteiden tuntija. Nousiainen on oululaistunut, Suomessa asuva post-teini, jonka teokset ammentavat kehokauhusta, digitaalisesta kaaoksesta, seksuaalisuudesta, puutteesta, unista, sosiaalisesta mediasta ja kaipuusta vapauteen. Nousiaisen teosten ytimessä ovat loputtomat tunneorgiat, nolouden tutkimus ja muistojen jättömaa.