Median life and / or death

Petteri Cederberg

"Käsin piirretty stop-motion-animaatio pohtii samaan aikaan sekä ihmisyyden ainutlaatuisuutta että keskiarvoisuutta. Jos kaikki maailman ihmiset laskettaisiin yhteen ja summasta tehtäisiin jonkinlainen keskimääräinen ihminen, minkälainen tämä ihminen olisi?"

Production Year
2019
Duration
00:05:24
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Median life and / or death
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Petteri Cederberg (Kuvaaja), Petteri Cederberg (Käsikirjoittaja), Petteri Cederberg (Leikkaaja), Petteri Cederberg (Ohjaaja), Petteri Cederberg (Säveltäjä), Petteri Cederberg (Tekijä), Petteri Cederberg (Tuottaja), Petteri Cederberg (Äänisuunnittelu), Petteri Cederberg (Rahoittaja)
Press Photos

Petteri Cederberg

Born: 1976

Petteri Cederberg on helsinkiläinen kuvataiteilija. Hänen teoksensa pohtivat ihmisyyttä ja sen alitajuisia todellisuuksia. Petteri Cederberg työskentelee enimmäkseen animaation ja piirrosten parissa. Hän lähestyy animaatioitaan elävinä maalauksina tai piirroksina eikä niinkään perinteisenä lineaarisesti kertovana elokuvana. Hänen animaatioidensa avain on esittää maalauksen prosessi virheineen ja onnistumisineen. Petteri Cederberg on valmistunut maisteriksi maalaustaiteen koulutusohjelmasta Helsingistä Kuvataideakatemiasta 2011. Hänen teoksiaan on julkisissa kokoelmissa kuten valtion taidekokoelmassa ja Helsingin taidemuseon kokoelmassa. Hänen animaatioitaan on esitetty useilla elokuva- ja mediataidefestivaaleille Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.