Kuvas seuraa mun matkallain

Valja Pinja

Uuden aallon elokuvista vaikutteensa ammentava Kuvas seuraa mun matkallain on kudelma rakkaudesta ja muistista. Elokuvan päähenkilöt Lilja ja Laura ovat hiljattain eronneet. Ymmärtääkseen tilannetta paremmin Lilja haluaa vielä keskustella suhteesta ja erosta Lauran kanssa. Oliko heidän rakkautensa aitoa, vaikka se katosi?

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:15:40
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Kuvas seuraa mun matkallain
Englanninkielinen nimi

The Image of You

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Mikko Levoska (Kuvaaja), Pinja Valja (Käsikirjoittaja), Juho Karhunen (Leikkaaja), Pinja Valja (Ohjaaja), Pinja Valja (Tekijä), Pinja Mustajoki (Äänisuunnittelu), Amanda Palo (Näyttelijä), Evelin Kask (Näyttelijä), Eeva Astala (Näyttelijä), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Pinja Valja (1984) on helsinkiläinen mediataiteilija, joka työskentelee pääosin lyhytelokuvamuotoisten teosten parissa. Toistuvia teemoja hänen teoksissaan ovat todellisuuden rakenteet. Viimeisimmissä elokuvissaan Jaettu rakkaustarina (2017) ja Kuvas seuraa mun matkallain (2017) Valja esimerkiksi avaa totuttuja, institutionalisoituja tapoja ajatella rakkautta ja parisuhdetta. Teoksissaan Valja usein yhdistelee erilaisia video- ja elokuvataiteen genrejä.