In Memoriam

Niina Suominen

Stop-motion-animaatio käsittelee ihmisen katoavaisuutta. Kuvat autioista taloista ja huutokaupan äänet yhdistyvät tarinaksi siitä, mitä meistä jää jäljelle, kun poistumme näyttämöltä. Pääosassa ovat hylätyt rakennukset ja niihin kätkeytyvä henki.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:06:27
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
In Memoriam
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Niina Suominen (Käsikirjoittaja), Niina Suominen (Leikkaaja), Lauri Järvenpää (Leikkaaja), Niina Suominen (Ohjaaja), Risto Ylihärsilä (Säveltäjä), Niina Suominen (Tekijä), Niina Suominen (Tuottaja), Svante Colérus (Äänisuunnittelu), Heidi Tikka / AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Turun anikistit ry (Rahoittaja), Arts Council of Finland (Rahoittaja), Arts Council of Varsinais-Suomi (Rahoittaja), Niina Suominen (Äänittäjä), Mikko Haapala (Äänittäjä)
Pressikuvat

Niina Suominen

Syntynyt: 1973

Niina Suominen on valmistunut Turun Taideakatemiasta 2004. Hänellä on myös sepän, eläintenhoitajan ja metsätyöntekijän koulutus. Suominen työskentelee ohjaajana ja mediataiteilijana käyttäen perinteisiä animaatiotekniikoita. Suomisen töitä on esitetty laajasti eri yhteyksissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän asuu ja työskentelee Varsinais-Suomessa.