In Memoriam

Niina Suominen

Stop-motion-animaatio käsittelee ihmisen katoavaisuutta. Kuvat autioista taloista ja huutokaupan äänet yhdistyvät tarinaksi siitä, mitä meistä jää jäljelle, kun poistumme näyttämöltä. Pääosassa ovat hylätyt rakennukset ja niihin kätkeytyvä henki.

Production Year
2013
Duration
00:06:27
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
In Memoriam
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
16:9
Sound
Yes
Työryhmä
Niina Suominen (Käsikirjoittaja), Niina Suominen (Leikkaaja), Lauri Järvenpää (Leikkaaja), Niina Suominen (Ohjaaja), Risto Ylihärsilä (Säveltäjä), Niina Suominen (Tekijä), Niina Suominen (Tuottaja), Svante Colérus (Äänisuunnittelu), Heidi Tikka / AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Turun anikistit ry (Rahoittaja), Arts Council of Finland (Rahoittaja), Arts Council of Varsinais-Suomi (Rahoittaja), Niina Suominen (Äänittäjä), Mikko Haapala (Äänittäjä)
Press Photos

Niina Suominen

Born: 1973

Niina Suominen on valmistunut Turun Taideakatemiasta 2004. Hänellä on myös sepän, eläintenhoitajan ja metsätyöntekijän koulutus. Suominen työskentelee ohjaajana ja mediataiteilijana käyttäen perinteisiä animaatiotekniikoita. Suomisen töitä on esitetty laajasti eri yhteyksissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän asuu ja työskentelee Varsinais-Suomessa.