From a Distance

Ewa Gorzna

Lyhyt elokuva tutkii ihmisten ja villieläinten kohtaamisia ja rinnakkaiseloja. Se on immersiivinen matka salaperäiseen, kiehtovaan luontoon ja samalla taiteellinen yritys tasapainottaa ihmisen ja eläimen välistä, yleensä ihmiskeskeistä suhdetta korostamalla eläimen läsnäoloa ja näkökulmaa.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:14:10
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
From a Distance
Englanninkielinen nimi

From a Distance

Tuotantomaat
Finland, Poland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Katarzyna Miron (Kuvaaja), Ewa Gorzna (Käsikirjoittaja), Katarzyna Miron (Käsikirjoittaja), Ewa Gorzna (Leikkaaja), Ewa Gorzna (Ohjaaja), Katarzyna Miron (Ohjaaja), Katarzyna Miron (Tekijä), Ewa Gorzna (Tekijä), Antti Haikonen (Muu), Jacob Johannsen (Näyttelijä), Masha Bolshedonowa (Näyttelijä), Filippo Zambon (Näyttelijä), Heikki Räisänen (Näyttelijä), Maria Sell (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), TAIKE (Rahoittaja), VISEK (Rahoittaja), Ewa Gorzna (Äänisuunnittelu), Katarzyna Miron (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Ewa Gorzna

Syntynyt: 1982

www.ewagorzna.com

Ewa Górzna on puolalainen taiteilija, joka on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 2007 lähtien. Hän on valmistunut puolalaisesta Nicolaus Copernicus -yliopistosta vuonna 2006 ja Kuvataideakatemian tila-aikataiteiden koulutusohjelmasta vuonna 2012. Hänen videoteoksiaan ja installaatioitaan on esitetty ja palkittu useissa näyttelyissä ja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.