Collapse

Ewa Gorzna

"Collapse" kuvaa tilanteen jossa näennäisen täysi ja vakiintunut järjestys altistuu yllättävälle ja epätodelliselle siirtymälle. Kamera liikkuu hitaasti rauhallisen ja virheettömän tilan läpi, paljastaen yllättävän elementin. Ohut pinta rikkoutuu helposti. Pinnallinen mukavuus vaihtuu tuntemattomalle alueelle.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:07:32
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Collapse
Englanninkielinen nimi

Collapse

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Ewa Gorzna (Kuvaaja), Katarzyna Miron (Kuvaaja), Ewa Gorzna (Käsikirjoittaja), Ewa Gorzna (Leikkaaja), Ewa Gorzna (Ohjaaja), Ewa Gorzna (Tekijä), Ewa Gorzna (Äänisuunnittelu), VISEK (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Taiteen edistämiskeskus / Mediataide (Rahoittaja), Paulon Säätiö (Rahoittaja)
Pressikuvat

Ewa Gorzna

Syntynyt: 1982

www.ewagorzna.com

Ewa Górzna on puolalainen taiteilija, joka on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 2007 lähtien. Hän on valmistunut puolalaisesta Nicolaus Copernicus -yliopistosta vuonna 2006 ja Kuvataideakatemian tila-aikataiteiden koulutusohjelmasta vuonna 2012. Hänen videoteoksiaan ja installaatioitaan on esitetty ja palkittu useissa näyttelyissä ja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.