Encounter

Ewa Gorzna

Encounter on lyhyt elokuva, joka tarkastelee ihmisen halua lähestyä ja ymmärtää luonnossa elävää eläintä. Se kuvaa epätavallista tilannetta, jossa eläin on tarkkailija ja ihminen tarkkailun kohde.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:10:24
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Encounter
Englanninkielinen nimi

Encounter

Tuotantomaat
Finland, Poland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Katarzyna Miron (Kuvaaja), Ewa Gorzna (Käsikirjoittaja), Katarzyna Miron (Käsikirjoittaja), Katarzyna Miron (Ohjaaja), Ewa Gorzna (Ohjaaja), Katarzyna Miron (Tekijä), Ewa Gorzna (Tekijä), Ewa Gorzna (Tuottaja), Katarzyna Miron (Tuottaja), Ewa Gorzna (Esiintyjä), Topi Äikäs (Esiintyjä), Ewa Gorzna (Leikkaaja), TAIKE (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Ewa Gorzna (Äänisuunnittelu), Katarzyna Miron (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Ewa Gorzna

Syntynyt: 1982

www.ewagorzna.com

Ewa Górzna on puolalainen taiteilija, joka on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 2007 lähtien. Hän on valmistunut puolalaisesta Nicolaus Copernicus -yliopistosta vuonna 2006 ja Kuvataideakatemian tila-aikataiteiden koulutusohjelmasta vuonna 2012. Hänen videoteoksiaan ja installaatioitaan on esitetty ja palkittu useissa näyttelyissä ja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.