Encounter

Katarzyna Miron

Encounter on lyhyt elokuva, joka tarkastelee ihmisen halua lähestyä ja ymmärtää luonnossa elävää eläintä. Se kuvaa epätavallista tilannetta, jossa eläin on tarkkailija ja ihminen tarkkailun kohde.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:10:24
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Encounter
Englanninkielinen nimi

Encounter

Tuotantomaat
Finland, Poland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Katarzyna Miron (Kuvaaja), Katarzyna Miron (Käsikirjoittaja), Ewa Gorzna (Käsikirjoittaja), Katarzyna Miron (Ohjaaja), Ewa Gorzna (Ohjaaja), Ewa Gorzna (Tekijä), Katarzyna Miron (Tekijä), Ewa Gorzna (Tuottaja), Katarzyna Miron (Tuottaja), Topi Äikäs (Esiintyjä), Ewa Gorzna (Esiintyjä), Ewa Gorzna (Leikkaaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), TAIKE (Rahoittaja), Katarzyna Miron (Äänisuunnittelu), Ewa Gorzna (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Katarzyna Miron

Syntynyt: 1981

Katarzyna Miron (s. 1981 Puolassa) on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Torunin Kopernikus-yliopistosta Puolasta sekä Helsingin Kuvataideakatemiasta. Miron työskentelee erilaisten tekniikoiden parissa: niin animaation, fiktion, dokumentaarisen kuin performanssivideonkin, mikä johtaa erilaisiin ilmaisuväyliin. Hänen teostensa aiheet viittaavat usein ihmisten, luonnon ja kulttuurin välisiin suhteisiin ja niitä pohditaan aistillisuuden, materiaalisuuden ja intiimiyden käsittein. Hän on osallistunut useisiin näyttelyihin ja elokuvafestivaaleille sekä Suomessa että ulkomailla