Unelma mestaruudesta

Sophia Ehrnrooth

"Manuel Neuer, Medhi Benatia, Jérôme Boateng, Dante, Bernat…"  Kyseessä ei ole jalkapalloturnaus, vaan neljän nuoren pojan kilpailu siitä, kuka muistaa eniten ammattilaisjalkapalloilijoiden nimiä. Lempijoukkueidensa paitoihin pukeutuneet pojat keskittyvät vakavina ja yrittävät kaikkensa - elokuvan yksinkertainen konsepti kertoo paljon nuoruudesta, faniudesta ja identiteetistä modernissa ajassa. Se kertoo intohimosta, joka motivoi koululaisia painamaan mieleensä niin suuren määrän nimiä, että se ällistyttäisi kenet hyvänsä historianopettajan. 

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:05:47
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Dream of Championship
Suomenkielinen nimi

Unelma mestaruudesta

Englanninkielinen nimi

Dream of Championship

 

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Ei
Työryhmä
Ville Tanttu (Kuvaaja), Sophia Ehrnrooth (Käsikirjoittaja), Ville Tanttu (Leikkaaja), Sophia Ehrnrooth (Ohjaaja), Emiliano Travasino (Säveltäjä), Sophia Ehrnrooth (Tekijä), Sophia Ehrnrooth (Tuottaja), Sophia Ehrnrooth (Äänisuunnittelu), Ville Tanttu (Äänisuunnittelu), Laura Kangasniemi / Playart Productions (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Helsinkiläinen kuvataiteilija Sophia Ehrnrooth työskentelee monipuolisesti niin maalauksen, valokuvauksen, mediataiteen, kuin elokuvankin kentällä. Hän on Suomen Taidemaalariliiton jäsen. Hänen jalkapalloaiheisia teoksiaan on ollut esillä Sarajevossa, Roomassa, Kiotossa, Helsingissä sekä Porvoossa. Näyttelyn materiaaleista koostettu lyhytelokuva Dream of Championship (2017) on kiertänyt kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja sai kriitikon kunniamaininnan vuoden 2018 DocPoint-festivaaleilla.