900 Jalkapalloa

Ehrnrooth Sophia

“Joskus suurimmat voitot tapahtuvat kentän laidalla.” Kun odottamaton myrsky uhkaa suomalaisen taiteilijan näyttelyinstallointia, apu löytyy yllättävästä joukosta, joka on liiankin tottunut luovimaan myrskyjen keskellä: Roomassa asuvien paperittomien maahanmuuttajien lapsista.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:15:56
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
900 Jalkapalloa
Suomenkielinen nimi

900 Jalkapalloa

Englanninkielinen nimi

900 Footballs

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Ville Tanttu (Kuvaaja), Sophia Ehrnrooth (Käsikirjoittaja), Sophia Ehrnrooth (Leikkaaja), Ville Tanttu (Leikkaaja), Sophia Ehrnrooth (Ohjaaja), Sophia Ehrnrooth (Tekijä), Ville Tanttu (Äänisuunnittelu), Sophia Ehrnrooth (Äänisuunnittelu), AVEK (Rahoittaja), Playart Productions (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Helsinkiläinen kuvataiteilija Sophia Ehrnrooth työskentelee monipuolisesti niin maalauksen, valokuvauksen, mediataiteen, kuin elokuvankin kentällä. Hän on Suomen Taidemaalariliiton jäsen. Hänen jalkapalloaiheisia teoksiaan on ollut esillä Sarajevossa, Roomassa, Kiotossa, Helsingissä sekä Porvoossa. Näyttelyn materiaaleista koostettu lyhytelokuva Dream of Championship (2017) on kiertänyt kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja sai kriitikon kunniamaininnan vuoden 2018 DocPoint-festivaaleilla.