Asphalto

Pohjola Ilppo

Käsitteellinen fiktio Asphalto kuvaa naisen ja miehen suhdetta asfalttiin, huoltoasemiin ja autourheiluun liittyvin metaforin ja kuvallisten symbolien keinoin.

Tuotantovuosi
1998
Kesto
00:41:26
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Asphalto
Suomenkielinen nimi
Asphalto
Englanninkielinen nimi
Asphalto
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
Other
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Heikki Salo (Leikkaaja), Lee Digi-Dub (Musiikki), Merzbow (Musiikki), Wieslaw Pogorzelski (Musiikki), Ilppo Pohjola (Ohjaaja), Ilppo Pohjola (Tekijä), Kristallisilmä Oy (Tuottaja), Peter Franzen (Esiintyjä), Ilari Nummi (Esiintyjä), Irina Björklund (Esiintyjä), Jim McKee (Ääni)
Pressikuvat
Ilppo Pohjola on helsinkiläinen taiteilija ja elokuvantekijä. Hän opiskeli American Film Institutessa Los Angelesissa USA:ssa, Sheridan Collegessa Torontossa, Canadassa ja hän valmistui Lontoon Harrow College of Higher Educationista 1988. Pohjola on tehnyt lukuisia palkittuja elokuvia, videoita ja multimediainstallaatioita, joita on esitetty kansainvälisesti museoissa, gallerioissa, elokuvateattereissa, televisiossa ja yli 100 festivaalilla, sekä hankittu yksityisiin ja julkisiin kokoelmiin. Hän on työskennellyt myös suunnittelijana, valokuvaajana ja kuvaajana.