1+1+1 - Sympathy for the Decay

Ilppo Pohjola

Teos on abstraktin epressionismin perinteestä nouseva elokuva, joka käsittelee kolmen eri episodin ja kolmen eri dokumenttitradition avulla ihmisen tekemien moraalisten valintojen seurauksia. Elokuvan kukin osa on itsenäinen, aiheeltaan ja muodoltaa erilainen, mutta yhdessä ne muodostavat voimakkaan elokuvallisen kokonaisuuden.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
01:00:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
1+1+1 - Sympathy for the Decay
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Arto Kaivanto (Kuvaaja), Antti Ruusuvuori (Kuvaaja), Seppo Rintasalo (Kuvaaja), Pekka Lappi (Kuvaaja), Ilppo Pohjola (Käsikirjoittaja), Heikki Kotsalo (Leikkaaja), Ilppo Pohjola (Ohjaaja), Elliot Sharpp (Säveltäjä), Ilppo Pohjola (Tekijä), Kristallisilmä Oy (Tuottaja), Jim McKee (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Ilppo Pohjola on helsinkiläinen taiteilija ja elokuvantekijä. Hän opiskeli American Film Institutessa Los Angelesissa USA:ssa, Sheridan Collegessa Torontossa, Canadassa ja hän valmistui Lontoon Harrow College of Higher Educationista 1988. Pohjola on tehnyt lukuisia palkittuja elokuvia, videoita ja multimediainstallaatioita, joita on esitetty kansainvälisesti museoissa, gallerioissa, elokuvateattereissa, televisiossa ja yli 100 festivaalilla, sekä hankittu yksityisiin ja julkisiin kokoelmiin. Hän on työskennellyt myös suunnittelijana, valokuvaajana ja kuvaajana.