Y-Division [ ]]

Muth David

The piece Y-Division [ ]] sisältää äänitaiteilija Antti Tolvin sävellyksen: selväpiirteistä melodista motiivia kerrataan hieman toisistaan poikkeavilla nopeuksilla, mistä muodostuu sekä harmonisesti että rytmisesti monitahoinen sävellys. Melodian ajoitus kaikuu David Muthin generatiivisessa animaatiossa: minimaaliset muodot asettuvat sisäkkäin jokaisen motiivin kertauksen myötä.

Tuotantovuosi
2023
Kesto
00:04:42
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Y-Division [ ]]
Englanninkielinen nimi

Y-Division [ ]]

Tuotantomaat
Finland, Austria
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
David Muth (Leikkaaja), David Muth (Ohjaaja), Antti Tolvi (Säveltäjä), David Muth (Tekijä), David Muth (Tuottaja), VISEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
David Muth on taiteilija, muusikko ja ohjelmoija. Hän vietti lapsuutensa Saltzburgissa, Itävallassa. Hän opiskeli digitaalisen taiteen maisteriksi Middlesexin yliopistosssa Britanniassa. Muth työskentelee tällä hetkellä Turussa ja Wienissä. Muthin teoksissa yhdistyvät käsitteellinen ja kokeileva lähestymistapa ja niissä on viitteitä hänen arkkitehtuuritaustastaan. Teosten tekotapa vaihtelee installaatioista vuorovaikutteisiin ympäristöihin, videoteoksiin ja kokeilevaan dokumentointiin. Hän myös säveltää ja esittää musiikkia. Muthiin teoksia on ollut laajalti esillä kansainvälisissä näyttelyissä mukaan lukien Montrealin nykytaiteen museossa, Kiasmassa, Ars Electronican Linzissä Itävallassa, SIGGRAPH2009 New Orleansissa ja ISEA (International Symposium of Electronic Art) San Josessa Yhdysvalloissa. Hän opettaa Goldsmiths Collegessa ja Royal College of Artissa Lontoossa.