"We are the revolution" after Joseph Beuys

Jari Silomäki

Vuonna 2006 aloitin projektin, jonka tarkoituksena on kävellä kaikissa 1900-luvun poliittisissa murhapaikoissa yhtä monta askelta kuin kyseisellä paikalla tapahtuneessa tragediassa on kuollut ihmisiä.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:05:39
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
"We are the revolution" after Joseph Beuys
Suomenkielinen nimi

"We are the revolution" after Joseph Beuys

Englanninkielinen nimi

"We are the revolution" after Joseph Beuys

Tuotantomaat
Finland, United States, Russia, China, Bosnia And Herzegovina, Croatia (Hrvatska), France
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jari Silomäki (Kuvaaja), Anu Lehtonen (Leikkaaja), Jari Silomäki (Ohjaaja), Jari Silomäki (Tekijä), Armas Alvari (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Alfred Kordelin Foundation (Rahoittaja), Joonas Kiviharju (Ääni)
Pressikuvat
Jari Silomäki on dokumentaarisiin teoksiin keskittyvä taiteilija, jonka aiheita ovat yhteiskunnan asettamat odotukset, epäonnistuminen ja väkivalta. Silomäki opiskeli valokuvausta Turun Ammattikorkeakoulussa 1997–2001 ja Taideteollisessa korkeakoulussa 2001–07. Hän suorittaa jatko-opintoja Aalto-yliopistossa tutkimuskohteenaan henkilöohjaus valokuvassa. Hän on osallistunut näyttelyihin laajasti Suomessa ja ulkomailla mm. Korjaamo Galleriassa Helsingissä (2013, 2011), Small Project Placessa Tromsossa, Norjassa (2012), Quai N1 -galleriassa Veveyssa, Sveitsissä (2011), Winchester Galleryssa Isossa-Britanniassa (2005) ja House of Photographyssa Budapestissa (2007). Silomäen teoksia löytyy Suomessa muun muassa Nykytaiteen museo Kiasman, Helsingin taidemuseon ja Saastamoisen säätiön kokoelmista.