Ventriloquized

Estarriola Anna

Vatsastapuhuja-esityksen estetiikkaa mukaillen Anna Estarriola ja hänen kuvajaisensa esittävät eksistentiaalisen dueton, joka pohtii paineen alla olemisen ilmenemistä ja sivuvaikutuksia. Teos pitää sisällään visuaalisia illuusioita, tekstiä ja liikettä. Vuorovaikutuksessa inhimillistettyjen objektien ja kameleonttimaisten olentojen kanssa taiteilija saa aikaan dialogin arkisista huolenaiheistamme. 

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:30:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Ventriloquized
Englanninkielinen nimi

Ventriloquized

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Venla Martikainen (Kuvaaja), Anna Estarriola (Käsikirjoittaja), Anna Estarriola (Leikkaaja), Anna Estarriola (Musiikki), Anna Estarriola (Ohjaaja), Anna Estarriola (Tekijä), Maria Kilpi (Assistentti), Antti Ahonen (Assistentti), Anna Estarriola (Näyttelijä), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Mad House (Rahoittaja), Anna Estarriola (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Anna Estarriola (s. 1980 Kataloniassa) on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 2004. Estarriolla on valmistunut Barcelonan yliopistosta (2004) ja Kuvataideakatemiasta (2009), ja hän on opiskellut myös nykytanssia. Estarriolalle myönnettiin mediataiteen AVEK-palkinto vuonna 2015. Taiteessaan Estarriola on kiinnostunut visuaalisen ja mediataiteiden vuorovaikutuksesta muiden alojen, kuten tanssin, performanssin ja teknologian kanssa. Hänen teostensa teemat liittyvät todellisuuden hahmottamiseen, tunteisiin, yksilölliseen ja yhteisölliseen käyttäytymiseen ,ja viestintään.