Related to Glory

Estarriola Anna

Ihmiset etsivät tapoja saavuttaa jonkinlaista mainetta, ylistystä, kunniaa ja kuolemattomuutta fyysisten ja henkisten saavutustensa kautta. Mieltymys kunniaan voi olla voimakas, ja tavoitteeseen päästääkseen monet ovat valmiita ryhtymään toimiin, jotka vaativat paljon vaivannäköä, riskinottoa ja uhrautumista. Tämä mediataideinstallaatioista koostuva näyttely sisältää visionäärisiä pohdintoja ja spekulaatioita siitä, miten jotkut ylimaalliset asiat voisivat toimia sekä hyperrealistisissa että muutetuissa mittasuhteissa. Installaatiot tarkastelevat henkilökohtaisten ja yleismaailmallisten aiheiden käsittämistä ja luokittelua, ihmiskunnan halua ymmärtää ja hallita todellisuutta sekä ihmisen rajallista valtaa ja avuttomuutta. Related to Glory -näyttely on kokoelma lyhyitä tarinoita. Se koostuu joukosta erillisiä kohtauksia, jotka keskittyvät ja reagoivat ajattomiin kysymyksiin, kuten perimmäisen tarkoituksen etsimiseen, mielihyvän tavoitteluun, uteliaisuuden tunteeseen sekä eristäytymisen ja kuoleman väistämättömyyteen. 

Tuotantovuosi
2015
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Related to glory
Suomenkielinen nimi

Related to Glory

Englanninkielinen nimi

Related to glory

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jukka Kiistala (Kuvaaja), Paco Bouazza (Kuvaaja), Anna Estarriola (Käsikirjoittaja), Anna Estarriola (Leikkaaja), Anna Estarriola (Musiikki), Anna Estarriola (Ohjaaja), Anna Estarriola (Tekijä), Mercé Maña (Esiintyjä), Anna Estarriola (Esiintyjä), Frame Contemporary Art Finland (Rahoittaja), Helsingin kaupunki (Rahoittaja), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Elina Vainio (Voice over -kertoja), Michael Garner (Voice over -kertoja), Jonathan Fraser Phillips (Voice over -kertoja), Amber Lynd (Voice over -kertoja), Alexandra Lochore (Voice over -kertoja), Oliver Whitehead (Voice over -kertoja), Anna Estarriola (Äänisuunnittelu), Kristian Ekholm (Äänisuunnittelu), Kristian Ekholm (Äänitys)
Anna Estarriola (s. 1980 Kataloniassa) on asunut ja työskennellyt Helsingissä vuodesta 2004. Estarriolla on valmistunut Barcelonan yliopistosta (2004) ja Kuvataideakatemiasta (2009), ja hän on opiskellut myös nykytanssia. Estarriolalle myönnettiin mediataiteen AVEK-palkinto vuonna 2015. Taiteessaan Estarriola on kiinnostunut visuaalisen ja mediataiteiden vuorovaikutuksesta muiden alojen, kuten tanssin, performanssin ja teknologian kanssa. Hänen teostensa teemat liittyvät todellisuuden hahmottamiseen, tunteisiin, yksilölliseen ja yhteisölliseen käyttäytymiseen ,ja viestintään.