Vampyyrin tutkijat

Anneli Nygren

Turun vampyyri - ensimmäiset vuosisadat -elokuvan (2010) tarina jatkuu. Innokkaat  tutkijat joutuvat liian lähelle kohdettaan, erityisesti karismaattisen opettajansa Sidonian johdolla. Mutta mitä tekemistä Elizabeth Bathorylla on Turun kanssa?

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:24:45
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Vampyyrin tutkijat
Suomenkielinen nimi

Vampyyrin tutkijat

Englanninkielinen nimi

Researchers of Vampires

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anneli Nygren (Kuvaaja), Anneli Nygren (Käsikirjoittaja), Anneli Nygren (Leikkaaja), Anneli Nygren (Ohjaaja), Anneli Nygren (Säveltäjä), Sauli Alipirjelä (Säveltäjä), Anneli Nygren (Tekijä), Anneli Nygren (Äänisuunnittelu), Sauli Alipirjelä (Äänisuunnittelu), Niina Suominen (Näyttelijä), Sebastian Ziegler (Näyttelijä), Suvi Aarnio (Näyttelijä), Maria Candia (Näyttelijä), Mereta Kotala (Näyttelijä), Leena Koskinen (Näyttelijä), Marianne Thome (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anneli Nygren asuu ja työskentelee Turussa. Hän on tehnyt videoita ja elokuvia 1980-luvun alusta lähtien, ja hänen tuotantonsa sisältää fiktioita, dokumentteja, animaatioita ja musiikkivideoita. Lisäksi hän on tehnyt piirustuksia, valokuvia ja musiikkia ja toiminut freelance-toimittajana. Nygrenin teoksia on nähty näyttelyssä ja festivaaleilla vuodesta 1989.

52 teosta