Teorian ekstaasi – Tero Härmän elämä ja toiminta

Nygren Anneli

Tero Härmä (Jari Björklöv) on elokuvatutkimuksen nouseva kyky, populaarikuttuurin ja tähtien tuntija, joka joutuu itsekin julkisuuden pyörteisiin. Elokuvan itsenäiset kohtaukset seuraavat Tero Härmän vaiheita julkisuuden, naisten ja oppilaiden silmissä. Välillä haastatellaan paria kollegaakin.

Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:32:36
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Teorian ekstaasi – Tero Härmän elämä ja toiminta
Suomenkielinen nimi

Teorian ekstaasi – Tero Härmän elämä ja toiminta

Englanninkielinen nimi
Theory & Ecstasy – Life and times of Tero Härmä
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Simo Salmela (Musiikki), Anneli Nygren (Musiikki), Anneli Nygren (Ohjaaja), Anneli Nygren (Tekijä), Jari Björklöv (Kuvaaja), Anneli Nygren (Kuvaaja), Tauno Intovuori (Näyttelijä), Asko Mäkelä (Näyttelijä), Markus Åström (Näyttelijä), Timo Aunio (Näyttelijä), Heli Kurunsaari (Näyttelijä), Jari Björklöv (Näyttelijä), Susanna Majuri (Näyttelijä), Annu Kemppainen (Näyttelijä), Ida lehtonen (Näyttelijä), Riikka Tuutti-Kyrölä (Näyttelijä), Optimisti Irma (Näyttelijä), Jenny Nybom (Näyttelijä), Annu Riestola (Näyttelijä), Tuija Kuchka (Näyttelijä), Anneli Nygren (Näyttelijä), Julia Vähäsarja (Näyttelijä), Annika Dahlsten (Näyttelijä), Varpu Lukka (Näyttelijä)
Pressikuvat
Anneli Nygren asuu ja työskentelee Turussa. Hän on tehnyt videoita ja elokuvia 1980-luvun alusta lähtien, ja hänen tuotantonsa sisältää fiktioita, dokumentteja, animaatioita ja musiikkivideoita. Lisäksi hän on tehnyt piirustuksia, valokuvia ja musiikkia ja toiminut freelance-toimittajana. Nygrenin teoksia on nähty näyttelyssä ja festivaaleilla vuodesta 1989.

52 teosta