Teorian ekstaasi – Tero Härmän elämä ja toiminta

Anneli Nygren

Tero Härmä (Jari Björklöv) on elokuvatutkimuksen nouseva kyky, populaarikuttuurin ja tähtien tuntija, joka joutuu itsekin julkisuuden pyörteisiin. Elokuvan itsenäiset kohtaukset seuraavat Tero Härmän vaiheita julkisuuden, naisten ja oppilaiden silmissä. Välillä haastatellaan paria kollegaakin.

Production Year
2005
Duration
00:32:36
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Teorian ekstaasi – Tero Härmän elämä ja toiminta
Finnish Title

Teorian ekstaasi – Tero Härmän elämä ja toiminta

English Title
Theory & Ecstasy – Life and times of Tero Härmä
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Simo Salmela (Musiikki), Anneli Nygren (Musiikki), Anneli Nygren (Ohjaaja), Anneli Nygren (Tekijä), Jari Björklöv (Kuvaaja), Anneli Nygren (Kuvaaja), Asko Mäkelä (Näyttelijä), Markus Åström (Näyttelijä), Tauno Intovuori (Näyttelijä), Timo Aunio (Näyttelijä), Heli Kurunsaari (Näyttelijä), Jari Björklöv (Näyttelijä), Varpu Lukka (Näyttelijä), Annika Dahlsten (Näyttelijä), Riikka Tuutti-Kyrölä (Näyttelijä), Optimisti Irma (Näyttelijä), Ida lehtonen (Näyttelijä), Julia Vähäsarja (Näyttelijä), Annu Riestola (Näyttelijä), Annu Kemppainen (Näyttelijä), Susanna Majuri (Näyttelijä), Jenny Nybom (Näyttelijä), Tuija Kuchka (Näyttelijä), Anneli Nygren (Näyttelijä)
Press Photos
Anneli Nygren asuu ja työskentelee Turussa. Hän on tehnyt videoita ja elokuvia 1980-luvun alusta lähtien, ja hänen tuotantonsa sisältää fiktioita, dokumentteja, animaatioita ja musiikkivideoita. Lisäksi hän on tehnyt piirustuksia, valokuvia ja musiikkia ja toiminut freelance-toimittajana. Nygrenin teoksia on nähty näyttelyssä ja festivaaleilla vuodesta 1989.

52 works