Liian hyvä ollakseen totta, Mark Wardin kanssa totuutta etsimässä

Lena Séraphin

Dokumentaarinen teos käsittelee sotaa näytelmäelokuvien aiheena. Taiteilija Mark Ward kertoo toimittajalle isoisänsä kokemuksista sijaisnäyttelijänä brittiläisessä 1940-luvun sotaelokuvassa.

Tuotantovuosi
2010
Kesto
00:10:10
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Too Good To Be True. On a fact-finding mission with Mark Ward
Suomenkielinen nimi
Liian hyvä ollakseen totta, Mark Wardin kanssa totuutta etsimässä
Englanninkielinen nimi
Too Good To Be True. On a fact-finding mission with Mark Ward
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Hannu Kärenlampi (Kuvaaja), Lena Séraphin (Käsikirjoittaja), Lena Séraphin (Leikkaaja), Hannu Kärenlampi (Leikkaaja), Lena Séraphin (Ohjaaja), Lena Séraphin (Tekijä), Lena Séraphin (Tuottaja), Sean Crowley (Esiintyjä), Mark Ward (Esiintyjä), Pelle Venetjoki (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Lena Séraphin on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän valmistui Goldsmiths Collegesta 1998. Séraphin tekee kirjallisia ja visuaalisia teoksia joissa huomio kiinnittyy dramaturgisiin tapahtumiin. Hän käyttää teoksissaan tekstiä, valokuvaa, arkistokuvaa, installaatiota ja liikkuvaa kuvaa. Hän tekee parhaillaan tohtoriopintoja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, jossa on myös opettaa elokuvaa ja televisiota. Hänen teoksiaan on ollut laajasti esillä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä vuodesta 2000.