Kello & Kulta

Lena Séraphin

Rikos aiheuttaa rikoksen. Kello- & kultaliike ryöstetään ja liikkeenomistaja pahoinpidellään. Ryöstö aiheuttaa toisen ryöstön, joka puolestaan aiheuttaa uuden ryöstön. Ontuva, tunnevammainen kelloseppä, moraaliton huijari Erik ja elintasobimbo Alisa kahmivat kukin omalla tavallaan liikkeen kassakaapin ja kullalla katetut vetolaatikot tyhjiksi. Kello- & kultaliikkeen toistuvat ryöstöt tekevät rikollisesta uhrin ja uhrista rikollisen, joka palaa rikospaikalle. Kello & Kulta on omistettu miehelle, joka sai turpaan, koska hänellä oli Rolex-kopio.

Tuotantovuosi
2007
Kesto
00:11:26
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kello & Kulta
Suomenkielinen nimi
Kello & Kulta
Englanninkielinen nimi

Watchmaker's

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Lena Séraphin (Käsikirjoittaja), Lena Séraphin (Leikkaaja), Samu Kuukka (Leikkaaja), Hannu Kärenlampi (Leikkaaja), Lena Séraphin (Ohjaaja), Lena Séraphin (Tekijä), ITU- Video Art Production Project (Tuottaja), Artists’ Association MUU (Tuottaja), Rabbe Smedlund (Esiintyjä), Mikko Kouki (Esiintyjä), Marita Parkkomäki (Esiintyjä), Bo Haglund (Graafinen suunnittelu), Arts Council of Satakunta (Producer - Segment), YLE (Producer - Segment), Tuomo Hutri (Still-kuvaaja), Arts Council Finland (Grant for residence) (Tukipalvelut), YLE (Tukipalvelut), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Tukipalvelut), Ministry of Education (Tukipalvelut), VISEK (Tukipalvelut), Alfred Kordelin Foundation (Tukipalvelut), Foundation for Swedish Culture in Finland (Tukipalvelut), ViSiO (Tukipalvelut), Finnish Cultural Foundation’s Uusimaa Foundation (Tukipalvelut), Arts Council of Finland (Tukipalvelut), Pelle Venetjoki (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Lena Séraphin on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän valmistui Goldsmiths Collegesta 1998. Séraphin tekee kirjallisia ja visuaalisia teoksia joissa huomio kiinnittyy dramaturgisiin tapahtumiin. Hän käyttää teoksissaan tekstiä, valokuvaa, arkistokuvaa, installaatiota ja liikkuvaa kuvaa. Hän tekee parhaillaan tohtoriopintoja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, jossa on myös opettaa elokuvaa ja televisiota. Hänen teoksiaan on ollut laajasti esillä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä vuodesta 2000.