STRUGGLE: Untitled IV

Noora Geagea

STRUGGLE:  Untitled IV on yksikanavainen video, joka jättää jäähyväiset pukumiehen arkkityypille. Näyttelijä Niko Saarelan kanssa yhteistyössä tehdyssä videossa päähenkilö kantaa raskasta matkalaukkua lumisessa metsässä. Absurdi ele muistuttaa eteenpäin menemisen tärkeydestä ja samalla herättää emotionaalista vastakaikua miehen turhia ponnisteluja kohtaan. Teos on osa kahdeksanosaista videosarjaa STRUGGLE.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:08:06
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
STRUGGLE: Untitled IV
Englanninkielinen nimi

STRUGGLE: Untitled IV

 

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Ei
Työryhmä
Noora Geagea (Kuvaaja), Noora Geagea (Käsikirjoittaja), Noora Geagea (Leikkaaja), Noora Geagea (Ohjaaja), Noora Geagea (Tekijä), Noora Geagea (Tuottaja), Niko Saarela (Näyttelijä), General Minds (Rahoittaja), General Minds (Tuotantoyhtiö)
Noora Geagea on kuvataiteilija ja ohjaaja Helsingistä. Hän valmistui taiteen maisteriksi valokuvauslinjalta LCF, University of the Arts London yliopistosta vuonns 2009 ja on sen jälkeen osallistunut lukuisiin näyttelyihin. Hänen teoksiaan on ollut esillä mm. Weserburgin nykytaidemuseossa Bremenissä, ARTag galleriassa Helsingissä, Salon Dahlman galleriatilassa Berliinissä, Xidan-kulttuuriaukiolla Pekingissä, Aesthetica Art Prize näyttelyssä Yorkissa, Tiranan kansallisgalleriassa Albaniassa, Moving Image London -näyttelyssä sekä eri gallerioissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.