Life Goals

Noora Geagea

Raskaana oleva nainen toimii jalkapallokentällä maalivahtina. Välilläpallo menee maaliin, toisinaan maalivahti tekee upeita torjuntoja ja hetkittäin voimat taas ehtyvät. Geagean videossa ihminen on kaikkea: aktiivinen tekijä, tekemisen kohde, selviytyjä, kuoleva ja elämän suojelija. Videoon on tiivistetty kuvaus elämästä.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:04:50
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Life Goals
Englanninkielinen nimi

Life Goals

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Ei
Työryhmä
Okku Nuutilainen (Kuvaaja), Noora Geagea (Käsikirjoittaja), Noora Geagea (Leikkaaja), Noora Geagea (Ohjaaja), Noora Geagea (Tekijä), Noora Geagea (Tuottaja), Noora Geagea (Näyttelijä), TAIKE (Rahoittaja), General Minds (Rahoittaja), General Minds (Tuotantoyhtiö)
Pressikuvat
Noora Geagea on kuvataiteilija ja ohjaaja Helsingistä. Hän valmistui taiteen maisteriksi valokuvauslinjalta LCF, University of the Arts London yliopistosta vuonns 2009 ja on sen jälkeen osallistunut lukuisiin näyttelyihin. Hänen teoksiaan on ollut esillä mm. Weserburgin nykytaidemuseossa Bremenissä, ARTag galleriassa Helsingissä, Salon Dahlman galleriatilassa Berliinissä, Xidan-kulttuuriaukiolla Pekingissä, Aesthetica Art Prize näyttelyssä Yorkissa, Tiranan kansallisgalleriassa Albaniassa, Moving Image London -näyttelyssä sekä eri gallerioissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.