Sound Recordings in Kalasatama Helsinki 2023

Oja Marjatta

Ympäristöihimme tuntuu kytkeytyvän parametreja, joihin pitäisi luottaa jokapäiväisessä elämässä. Näyttää siltä, ​​että on olemassa useita ristiriitoja, jotka pitäisi hyväksyä ilman kysymyksiä. Videoteoksen tavoitteena on tuoda esiin kysymys kotiympäristössä: Kuinka monen teknologian laitteen kanssa pystymme elämään? Pystymmekö silti pysymään herkkinä ihmisinä ympäristössämme? Sensuroimmeko automaattisesti osan ympäristömme äänistä?

Tuotantovuosi
2023
Kesto
00:01:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Sound Recordings in Kalasatama Helsinki 2023
Englanninkielinen nimi

Sound Recordings in Kalasatama Helsinki 2023

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Marjatta Oja (Kuvaaja), Marjatta Oja (Käsikirjoittaja), Marjatta Oja (Leikkaaja), Marjatta Oja (Ohjaaja), Marjatta Oja (Säveltäjä), Marjatta Oja (Tekijä), Marjatta Oja (Tuottaja), Marjatta Oja (Äänisuunnittelu), Marjatta Oja (Näyttelijä)
Pressikuvat
Marjatta Oja asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on opiskellut Vapaassa taidekoulussa, Milanon taideakatemiassa ja Kuvataideakatemiassa, josta hän valmistui taiteen tohtoriksi 2011. Oja käyttää pääosin valokuvaa, videota tai esineitä. Hän pyrkii sekoittamaan syvyyttä, elävyyttä ja kolmiulotteisuutta niin, että lopputuloksena syntyy “tilanneveistoksia”. Ojan teoksia on esitetty näyttelyissä ja tapahtumissa 1980-luvun lopulta lähtien Suomessa, Pohjoismaissa, Euroopassa, Aasiassa ja USAssa.