One afternoon

Ångerman Maria

Nainen polttaa tupakkaa intensiivisesti ja muistaa erään iltapäivän lomaltaan. Tapahtumien kulku paljastuu vähitellen muistojen kautta. Käy ilmi, että tupakoimisella onkin merkittävämpi rooli kuin olisi aluksi olettanut.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:04:36
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
One afternoon
Suomenkielinen nimi
One afternoon
Englanninkielinen nimi
One afternoon
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Ei
Työryhmä
Maria Ångerman (Leikkaaja), Maria Ångerman (Ohjaaja), Maria Ångerman (Tekijä), Maria Ångerman (Tuottaja), Atsuko Arai (Esiintyjä), Maria Ångerman (Kuvaaja)
Pressikuvat
Maria Ångermanin ilmaisuvälineiden skaala ulottuu piirustuksesta ja animaatiosta osallistaviin projekteihin, mutta hiljattain taiteilija on keskittynyt lähinnä kokeelliseen elokuvaan. Ångermanin taiteen ytimessä on herkkyys henkilökohtaiseen sitoumukseen sekä intiimien hetkien hauraus julkisessa tilassa. Ångerman valmistui maisteriksi vuonna 2014 Alankomaiden Elokuva-akatemiasta Amsterdamissa. Ångerman asui myös useita vuosia Barcelonassa, missä hän osallistui lukuisiin näyttelyihin. Lisäksi hänen töitään on ollut esillä Pohjois-Euroopassa sekä Turkissa ja Brasiliassa. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Berliinissä ja Vaasassa.