Drifted

Maria Ångerman

Nainen istuu pöydän ääressä. Edessään kaksi kuppia, ihan kuin hän odottaisi jotakuta. Vai odottaako? Joskus voi olla vaikea erottaa mielikuvitus ja muisti todellisuudesta ja nykyaika menneisyydestä.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:05:50
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Drifted
Englanninkielinen nimi

Drifted

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Aljosa Korencan (Kuvaaja), Miha Erman (Käsikirjoittaja), Maria Ångerman (Käsikirjoittaja), Maria Ångerman (Leikkaaja), Platform rf (Muu), Maria Ångerman (Ohjaaja), Miha Erman (Ohjaaja), Maria Ångerman (Tekijä), Miha Erman (Äänisuunnittelu), Anne Thieme (Näyttelijä), Sandra Nedeleff (Näyttelijä), The Gröndahl Brothers' Foundation (Rahoittaja)
Maria Ångermanin ilmaisuvälineiden skaala ulottuu piirustuksesta ja animaatiosta osallistaviin projekteihin, mutta hiljattain taiteilija on keskittynyt lähinnä kokeelliseen elokuvaan. Ångermanin taiteen ytimessä on herkkyys henkilökohtaiseen sitoumukseen sekä intiimien hetkien hauraus julkisessa tilassa. Ångerman valmistui maisteriksi vuonna 2014 Alankomaiden Elokuva-akatemiasta Amsterdamissa. Ångerman asui myös useita vuosia Barcelonassa, missä hän osallistui lukuisiin näyttelyihin. Lisäksi hänen töitään on ollut esillä Pohjois-Euroopassa sekä Turkissa ja Brasiliassa. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Berliinissä ja Vaasassa.