Mun koti

Azar Saiyar

"Ampiainen pisti mua sormeen. Se tapahtui eilen päiväkodin pihalla – vaikka mä en oo enää päiväkodissa.” Katkonaiset muistot lapsuudesta ja aikuisuudesta sekoittuvat toisiinsa lauluna, jota tuntemattomaksi jäävä kertoja tapailee. 1960-luvun televisio-ohjelmassa lapset opettelevat uutta leikkiä. Joku odottaa koulun käytävässä pääsyä takaisin luokkahuoneeseen. Kaikki on valmista. Kaikki on sovittu ennalta.

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:12:00
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Mun koti
Suomenkielinen nimi

Mun koti

Englanninkielinen nimi

My Home

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Joonas Kiviharju (Kuvaaja), Azar Saiyar (Kuvaaja), Azar Saiyar (Käsikirjoittaja), Azar Saiyar (Leikkaaja), Azar Saiyar (Ohjaaja), Azar Saiyar (Säveltäjä), Azar Saiyar (Tekijä), Kaino Wennerstrand (Äänisuunnittelu), Aran Saiyar (Näyttelijä), Dunja Saiyar (Näyttelijä), Kone Foundation (Rahoittaja), Oskar Öflundin säätiö (Rahoittaja)
Pressikuvat

Azar Saiyar

Syntynyt: 1979

Azar Saiyar on helsinkiläinen elokuvantekijä ja mediataiteilija. Hän käyttää usein teoksissaan arkistomateriaaleja – kollektiivisen muistin kuvia. Saiyar suuntaa katseen kohti katsomista, muistamista ja tarinoiden kerrontaa. Azar Saiyarin teoksia on esitetty kansainvälisillä elokuva- ja mediataidefestivaaleilla, gallerioissa, museoissa ja televisiossa.