Infatuation with the Never Ending Past

Ala-Ketola Kristoffer

Ala-Ketola yhdistää videossaan vinjettejä henkilökohtaisesta elämästään sekä rakennettuja studiokuvia esittääkseen eräänlaisen queer-matkan. Teos rinnastaa yksityisen ja jaetun, symbolistisen ja dokumentaarisen, ohjatun ja intuitiivisen sekä arkistoidun ja editoidun.

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:20:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Infatuation with the Never Ending Past
Englanninkielinen nimi

Infatuation with the Never Ending Past

 

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Ei
Työryhmä
Kristoffer Ala-Ketola (Kuvaaja), Kristoffer Ala-Ketola (Käsikirjoittaja), Kristoffer Ala-Ketola (Leikkaaja), Mikael Ala-Ketola (Säveltäjä), Kristoffer Ala-Ketola (Tekijä), Kristoffer Ala-Ketola (Tuottaja), Kristoffer Ala-Ketola (Äänisuunnittelu), Mikael Ala-Ketola (Äänisuunnittelu), Kristoffer Ala-Ketola (Ohjaaja), Solstice Festival (Rahoittaja)
Pressikuvat

Kristoffer Ala-Ketola

Syntynyt: 1991

Kristoffer Ala-Ketola (1991) valmistui Yalen yliopiston taidekoulusta maisteriksi 2019. Hän työskentelee liikkuvan kuvan, veistosten, maalausten ja installaatiotaiteen parissa. Hänen teoksiaan on esitetty Shin Galleryssä New Yorkissa, Helsingin Taidehallissa ja muissa näyttelyissä ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Hänen videoteoksiaan on esitetty esimerkiksi Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla ja Video Art Festival Turku -festivaalilla. Ala-Ketolan praksis välittää kulttuurisesti jaettuja affekteja ja tutkii kulttuurin ajankohtaista politiikkaa, psyykeä, käyttäytymistä ja rakenteita.