Koti ja isänmaa

Carl Sebastian Lindberg

”Koti ja isänmaa” perustuu kirjailija Ann-Mari Lindbergin (s.1934) haastatteluihin ja kertoo lapsen arkikokemusten kautta talvi- ja jatkosodan suurista tapahtumista. Teos kuvastaa myös  yleisemmin sitä miten sotakokemukset ovat muokanneet sotaa kokeneen sukupolven arvomaailmaa.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:18:41
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Hem och fosterland
Suomenkielinen nimi

Koti ja isänmaa

Englanninkielinen nimi

Home and Country

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Carl Sebastian Lindberg (Kuvaaja), Carl Sebastian Lindberg (Käsikirjoittaja), Carl Sebastian Lindberg (Leikkaaja), Carl Sebastian Lindberg (Ohjaaja), Carl Sebastian Lindberg (Säveltäjä), Carl Sebastian Lindberg (Tekijä), Urbild (Tuottaja), Carl Sebastian Lindberg (Tuottaja), Carl Sebastian Lindberg (Äänisuunnittelu), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Sebastian Lindberg on valmistunut Kuvataideakatemiasta, Helsingistä vuonna 2008 ja opiskellut myös Pariisissa École Nationale supérieure des Beux-Artsissa vuonna 2003. Lindberg työskentelee pääasiassa liikkuvan kuvan parissa. Hänen töitään on ollut esillä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä sekä Suomessa että ulkomailla ja niitä on myös näytetty YLEllä. Taiteellisen työn lisäksi Lindberg on työskennellyt freelancer-journalistina ja kirjoittanut taidearvosteluita.