Hello Everybody

van Ingen Juha

Terveisiä läheltä ja kaukaa, meiltä teille. Tervetuloa kaikille yli välimatkojen ja halki ajan. Olet tervetullut! Vaikka tervehtiminen on hyvin kulttuuri ja tilannekohtaista, niin sitä käytetään kaikissa tunnetuissa ihmiskulttuureissa. Tervehdykset, jotka muodostavat Hello Everybodyn narratiivin, vievät tutun rituaalimme vielä yhden askeleen pidemmälle.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:08:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Hello Everybody
Englanninkielinen nimi

Hello Everybody

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Juha van Ingen (Kuvaaja), Juha van Ingen (Käsikirjoittaja), Juha van Ingen (Leikkaaja), Juha van Ingen (Ohjaaja), Juha van Ingen (Tekijä), Juha van Ingen (Äänisuunnittelu), Mai van Ingen (Näyttelijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Juha van Ingen (s. 1963) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän työskentelee eri medioiden parissa, pääasiassa videota hyödyntäen. Hänen teostensa lähtökohtana toimii usein taiteilijan kohtaama tilanne, tila tai kosepti. Sattumanvaraisilla elementeillä jotka kehittyvät työskentelyprosessin aikana on myös keskeinen rooli van Ingenin teoksissa. Van Ingen on osallistunut kansainvälisiin näyttelyihin, elokuvanäytöksiin ja festivaaleile vuodesta 1988.