Escape Character

Hyvönen Joonas

On vuosi 2042 ja niin sanottu ensimmäinen yhteys on otettu. Kriisi puhkeaa, kun viestistä unohtuu sen sarkastista sävyä merkkaava emoji. Vieras sivilisaatio lähtee, mutta jättää jälkeensä uudenlaisen kommunikointitavan. Escape Character on animoitu elokuva, joka seuraa neljän hahmon pyrkimyksiä hahmottaa muuttunutta maailmaa.

Tuotantovuosi
2022
Kesto
00:35:07
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Escape Character
Englanninkielinen nimi

Escape Character

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Joonas Hyvönen (Käsikirjoittaja), Joonas Hyvönen (Leikkaaja), Joonas Hyvönen (Ohjaaja), Johannes Bäckman (Säveltäjä), Joonas Hyvönen (Tekijä), Joonas Hyvönen (Tuottaja), Joonas Hyvönen (Äänisuunnittelu), Joonas Hyvönen (Kuvaaja), Ernest Lawson (Näyttelijä), Amanda Haapanen (Näyttelijä), Joonas Hyvönen (Näyttelijä), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja)
Pressikuvat
Joonas Hyvönen (1990) on helsinkiläinen taiteilija, joka työskentelee pääasiassa digitaalisin välinein. Hyvösen teokset käsitellevät digitaalista teknologiaa suhteessa muihin ilmiöihin ja keskittyvät käyttäjä–käyttöjärjestelmä-tason vuorovaikutukseen. Hyvönen on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta 2016.