Efter människan

Jenni Luhta

Efter Människan perustuu Leonardo da Vincin (1453–1517) työpäiväkirjoissa esitettyihin profetioihin ja arvoituksiin. Se on tulevaisuudenkuva ruumiin ja sen pyhyyden hävittämisestä maisemassa, jossa mammutit ja lennokit korvaavat ihmisen.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:06:09
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Efter människan
Englanninkielinen nimi

After Man

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jenni Luhta (Käsikirjoittaja), Jenni Luhta (Leikkaaja), Jenni Luhta (Ohjaaja), Lauri Luhta (Ohjaaja), Jenni Luhta (Tekijä), Lauri Luhta (Tuottaja), Jenni Luhta (Äänisuunnittelu), Jenni Luhta (Näyttelijä), Lauri Luhta (Näyttelijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), VISEK (Rahoittaja), Paulon Säätiö (Rahoittaja)
Pressikuvat
Jenni Luhta (o.s. Markkanen) on helsinkiläinen kuvataiteilija ja elokuvantekijä, joka valmistui Kuvataideakatemiasta vuonna 2012. Nimellä Jenni Markkanen hän tuli tunnetuksi omakuvallisista video-, installaatio- ja performanssiteoksista. Vuodesta 2015 alkaen hän on työskennellyt yhdessä puolisonsa Lauri Luhdan kanssa. Tällä hetkellä he keskittyvät tekemään yhdessä kokopitkiä kuvataiteellis-elokuvallisia videoita kunnianhimoisista aatehistoriallisista aiheista.