Delete All Duplicates

Westphal Thomas

Ryhmää ihmisiä kuvattiin järjestämässä eri kokoisia ruuveja. Vain tekijöiden käsivarret näkyvät rajatulla alueella ja työntyvät kuvaan sen kaikilta laidoilta. Jokaisella kädellä on oma tyylinsä ja tahtinsa poimia. Aikanaan sadat ruuvit katoavat alustalta. Banaali ja hypnoottinen tapahtuma koskettaa tai vihjaa siitä, miten käden työ viestii ajatusta.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:08:16
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Delete All Duplicates
Suomenkielinen nimi

Delete All Duplicates

Englanninkielinen nimi

Delete All Duplicates

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Thomas Westphal (Kuvaaja), Thomas Westphal (Käsikirjoittaja), Thomas Westphal (Leikkaaja), Thomas Westphal (Ohjaaja), Thomas Westphal (Tekijä), Thomas Westphal (Tuottaja), Thomas Westphal (Äänisuunnittelu), Thomas Westphal (Rahoittaja)
Pressikuvat
Thomas Westphal (s.1972 Saksassa) on valmistunut taiteen kandidaatiksi Enscheden kuvataideakatemiasta (AKI, Alankomaat) ja häänellä on maisterin tutkinto Suomen Kuvataideakatemiasta (2014). Kuvanveistäjänä hänen tuotantoonsa kuuluu useita teoksia, joissa liikkuvaa kuvaa käytetään elementteinä video-objektien luomisessa. Hänen videoteoksensa saavat usein alkunsa fyysisen aktiviteetin tai rakentamisprosessin aikana kuvatuista otoista, jotka kanavoituvat osaksi kineettistä teosta. Westphalin töitä on ollut esillä Euroopassa ja knainvälisesti ja niitä on osana Nykytaiteen museon Kiasman, Modernin aiteen museo EMMAn sekä Kansallisgallerian kokoelmissa. Oman taiteellisen työskentelyn ohella hän toimii myös kansainvälisessä Videokaffe-taiteilijakollektiivissa.