Deep

Moilanen Milla

Deep on tietokoneanimaatio, joka käsittelee näkemisen ja näkemään oppimisen problematiikkaa. Ihminen, eläimet ja orgaaniset materiaalit ovat perusainesta, joka paloittelun ja läpivalaisun jälkeen näyttäytyy samanlaisina muotoina, liikkeinä ja materiana.

Tuotantovuosi
1994
Kesto
00:06:14
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Deep
Suomenkielinen nimi
Deep
Englanninkielinen nimi
Deep
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Milla Moilanen (Käsikirjoittaja), Raimo Uunila (Leikkaaja), Miikka Kari (Musiikki), Epa Tamminen (Musiikki), Milla Moilanen (Ohjaaja), Milla Moilanen (Tekijä), Kroma Productions (Tuottaja), Marikki Hakola (Tuottaja), Milla Moilanen (Kuvaaja), Keijo Kivioja (Kuvaaja), Alpo Aaltokoski (Online leikkaus)
Pressikuvat
Milla Moilanen on ohjaaja ja mediataiteilija ja lukeutuu suomalaisen animaation pioneereihin. Moilanen on työskennellyt liikkuvan kuvan parissa vuodesta 1987. Hän on tehnyt lyhytelokuvia ja audiovisuaalisia projekteja taiteilijana, graafikkona ja valokuvaajana. Moilasen palkittuja teoksia (Signals 1993, Deep 1994, Scale 1996, Wanted 1998, Dual 1999, Passage 2001, Vertebra 2003) on esitetty lukuisilla festivaaleilla ja näyttelyissä ympäri maailmaa.