Daemon

Karjalainen Hannu

Salaperäiset puhuvat esineet keskustelevat vihamieliseen sävyyn, nähtävästi ilmastonmuutoksesta. Nainen istuu kylpyammeessa ja kuuntelee. Seuraa unenomainen matka läpi tilan ja ajan, jonka aikana nainen kokee transformaation. 

Tuotantovuosi
2020
Kesto
00:11:53
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Daemon
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Hannu Karjalainen (Kuvaaja), Hannu Karjalainen (Käsikirjoittaja), Hannu Karjalainen (Leikkaaja), Hannu Karjalainen (Ohjaaja), Hannu Karjalainen (Säveltäjä), Hannu Karjalainen (Tekijä), Hannu Karjalainen (Tuottaja), Hannu Karjalainen (Äänisuunnittelu), Heli Haltia (Näyttelijä)
Pressikuvat
Hannu Karjalainen on kansainvälisesti arvostettu suomalaistaiteilija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui taiteen maisteriksi valokuvauksesta Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2005. Hänen videoitaan, installaatioitaan ja elokuviaan on esitetty museoissa, gallerioissa ja festivaaleilla vuodesta 2003 lähtien, ja hän on pitänyt yksityisnäyttelyitä Suomessa ja osallistunut lukuisiin ryhmänäyttelyihin ja elokuvanäytöksiin maailmanlaajuisesti mm. Oslossa, Zürichissä ja Berliinissä. Karjalanen on Hänet valittiin vuoden nuoreksi taiteilijaksi vuonna 2009.