Circle

Parkkinen Minna

“Circle” käsittelee kuvakerronnan keinoin läheisen ihmisen kuoleman aiheuttamaa syvää surua ja siitä selviytymistä. Teos, joka on Parkkisen elokuvatrilogian viimeinen osa, kuvaa elämänhalun palautumista ja sitä, miten ympäristön kauneuden ja arvoituksellisuuden voi havaita arkisissakin asioissa.

Tuotantovuosi
2010
Kesto
00:06:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Circle
Suomenkielinen nimi
Circle
Englanninkielinen nimi
Circle
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Ei
Työryhmä
Minna Parkkinen (Kuvaaja), Minna Parkkinen (Käsikirjoittaja), Minna Parkkinen (Leikkaaja), Minna Parkkinen (Ohjaaja), Minna Parkkinen (Tekijä), Tuovi Rantanen (Laulaja), Pekka Karjalainen (Äänimiksaaja)
Pressikuvat

Minna Parkkinen

Syntynyt: 1964

Minna Parkkinen on Turussa asuva kuvataiteilija ja elokuvantekijä. Hän työskentelee digitaalisissa formaateissa, mutta hänellä on pitkä kokemus myös käsinkehitetyn filmin työstämisestä, jota hän on opiskellut Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Teokset käsittelevät tunteita sekä alitajuntaa, ja niitä on luonnehdittu poeettisiksi. Parkkinen on työstänyt elokuviensa kuvia myös muihin materiaaleihin. Parkkisen elokuvia on esitetty yli 30 kansainvälisellä elokuvafestivaalilla sekä gallerioissa, ja ne ovat saaneet kunniamainintoja.