Catching

Hannaleena Hauru

Kaarina, työtön suomalainen sahatyöntekijä, matkustaa töihin Argentiinaan saatuaan tarpeekseen kotimaan pätkätöistä ja lyhyistä ihmissuhteista. Fiktiivinen lyhytelokuva on henkilökohtainen puheenvuoro metsäteollisuuden globaalista murrostilasta.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:11:31
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Catching
Suomenkielinen nimi
Catching
Englanninkielinen nimi
Catching
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Hannaleena Hauru (Kuvaaja), Hannaleena Hauru (Käsikirjoittaja), Tanja Heinänen (Käsikirjoittaja), Girau Zapata (Leikkaaja), Hannaleena Hauru (Ohjaaja), Hannaleena Hauru (Tekijä), Hannaleena Hauru (Tuottaja), Tanja Heinänen (Näyttelijä), Hannaleena Hauru (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Hannaleena Hauru on valmistunut medianomiksi Tampereen Ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta 2007 ja taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitokselta 2011. Hauru tuli tunnetuksi lyhytelokuvallaan ”If I Fall”, joka sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien Critics' Weekillä ja joka palkittiin myöhemmin Tampereen elokuvajuhlilla, Oberhausenin kansainvälisillä lyhytelokuvajuhlilla ja Uppsalan elokuvajuhlilla. Hauru on aiemmin opiskellut teatteria ja draamaa Tampereen yliopistossa ja hän on työskennellyt teatterimaailmassa tuottajana.