Catching

Hannaleena Hauru

Kaarina, työtön suomalainen sahatyöntekijä, matkustaa töihin Argentiinaan saatuaan tarpeekseen kotimaan pätkätöistä ja lyhyistä ihmissuhteista. Fiktiivinen lyhytelokuva on henkilökohtainen puheenvuoro metsäteollisuuden globaalista murrostilasta.

Production Year
2009
Duration
00:11:31
Tyyppi
Asiasanat
Original Title
Catching
Finnish Title
Catching
English Title
Catching
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Hannaleena Hauru (Kuvaaja), Hannaleena Hauru (Käsikirjoittaja), Tanja Heinänen (Käsikirjoittaja), Girau Zapata (Leikkaaja), Hannaleena Hauru (Ohjaaja), Hannaleena Hauru (Tekijä), Hannaleena Hauru (Tuottaja), Tanja Heinänen (Näyttelijä), Hannaleena Hauru (Äänisuunnittelu)
Press Photos
Hannaleena Hauru on valmistunut medianomiksi Tampereen Ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osastolta 2007 ja taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitokselta 2011. Hauru tuli tunnetuksi lyhytelokuvallaan ”If I Fall”, joka sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien Critics' Weekillä ja joka palkittiin myöhemmin Tampereen elokuvajuhlilla, Oberhausenin kansainvälisillä lyhytelokuvajuhlilla ja Uppsalan elokuvajuhlilla. Hauru on aiemmin opiskellut teatteria ja draamaa Tampereen yliopistossa ja hän on työskennellyt teatterimaailmassa tuottajana.